itthon> hírek
October 21, 2024

Az elektréta mikrofonokról

Az elektre-mikrofonok egy olyan típusú kondenzátor mikrofon, amely elektromos (dielektromos anyagot használ, amelynek kvázi-állandó elektromos töltése van), hogy a hangot elektromos jelzé alakítsák. Ez különösen érdekessé teszi őket, mivel nem igényelnek külső

October 10, 2024

A piezoelektromos hangjelzésről

A piezoelektromos hangjelző , közismert nevén piezo zümmögő, egy kicsi elektronikus eszköz, amely hangot ad, amikor egy elektromos áramot átadnak rajta. A "piezoelektromos" kifejezés bizonyos anyagok anyagi tulajdonságára utal, hogy elektromos töltést generáljon az alkalmazott mechanikai feszültségre válaszul, és fordítva. A piezo zümmögőket különféle alkalmazásokban széles körben használják kompakt méretük, alacsony

August 19, 2024

Az elektroakusztikus vállalatoknak alkalmazkodniuk kell az új technológia fejlesztési trendjéhez, és fejleszteni és előállítani a hangszórók, fejhallgató és egyéb termékek új generációját

August 19, 2024

Tanítsd meg, hogyan lehet azonosítani a hangszórók hangminőségét

Noha bármely hangszórónak megvannak az erősségei és gyengeségei, különösen korlátozott költségvetéssel, nem könnyű tökéletes hatásokat szerezni az alacsony árú hangszóróktól, de bármilyen ár és szintű hangszórók számára vannak bizonyos referencia-előírások vagy irányok.

A hangjelzés alkalmazási körét

A zümmögő, más néven hangjelző vagy hangszóró, egy elektroakusztikus eszköz, amelyet DC feszültség táplál és integrált szerkezetű. A hangjelzőknek olyan előnyei vannak, mint a nagy megbízhatóság, a hosszú élettartam, a nagy érzékenység és a kis méret, és széles körben használják azokat olyan területeken, mint az autóipari elektronika, a számítógépek, a riasztórendszerek, az orvosi berendezések és az elektronikus játékok.

Kína Huasheng Oz-11 mikrofon

Kínáról Huasheng Oz-11 mikrofon : 2 hüvelykes, kiváló minőségű jó teljesítmény stabilitás elektromos fejhallgató mikrofon Kína új dizájn 48,2 mm*19,2 mm jó teljesítményű kerek elektrom távközlési adó Új Technologt termék klasszikus ROHS mikrofon 2017 Excellrn2 "jó teljesítmény helyettesíti a szén -alumínium kerek kínai adót

Kína Huasheng SD-1B vevő

A Huasheng SD-1B vevőről : Nagykereskedelem Kína 95dB kerek telefon -átalakító Jó minőségű 150 ohm elektronikus vevőkészülékek Professzionális kerek dinamikus vevő 150 ohm Professzionális jó minőségű csavarral és dióval, kerek kis rekesz

Huasheng 906R hangszóró

A Huasheng 906R hangszóróról : 2 hüvelykes kerek, kiváló minőségű papír kúp 8 ohm 2W ISO9001 hangszóró 52 mm -es kerek 2W 80 hm -es hangszóró Kína kerek papír kúp jó minőségű 52 mm átmérőjű és magasság 25 mm -es hangszóró 52*25 mm -es kerek alak globális értékesítés jó

Azonnal kapcsolatba lépünk Önnel

Töltsön ki további információkat, amelyek gyorsabban kapcsolatba léphetnek veled

Adatvédelmi nyilatkozat: Az Ön adatvédelme nagyon fontos számunkra. Cégünk megígéri, hogy nem tesz közzé személyes adatait semmilyen kitettségnek az explicit engedélyekkel.

Elküld